over ons

Camping Wighenerhorst

Camping Wighenerhorst, een onderdeel van Recreatiepark Wighenerhorst, is een gezellige- en gastvrije familiecamping, in het groen gelegen in de omgeving van Nijmegen, aan de rand van het bosrijke natuurgebied ‘de Hatertse- en Overasseltse vennen’. Het ligt aan de Wijchense plattelandsfietsroute en ligt centraal ten opzichte van vele diverse bezienswaardigheden en activiteiten.
Een middelgrote camping met een oppervlakte van ca. acht hectare. Een derde van de camping bestaat uit bos en de rest uit open velden met veel groen. Er zijn staanplaatsen voor stacaravans en kampeervelden voor toercaravans en tenten. Het kampeerseizoen is geopend van 1 maart tot 1 november. De camping is voorzien van goede sanitaire voorzieningen. Ook kunt u gebruik maken van draadloos internet, wifi, en voor de kinderen is er een speelweide aanwezig met diverse speeltoestellen.
In de onmiddellijke nabijheid van de camping kunt u naar hartelust vissen in de “Berendonck”, een enorme waterplas met strand en zonneweide, waar u ook kunt zwemmen, surfen, wandelen en fietsen, tevens zijn er diverse golfbanen en maneges.
De varende waterliefhebbers kunnen terecht in de jachthaven bij de “Loonse Waard”, in Batenburg en in Appeltern. Het subtropisch zwembad “De Meerval” biedt een uitstekende mogelijkheid tot ontspanning. Tevens vindt u op loopafstand een café–restaurant met een bowlingbaan, een paardenmanege en een kunst-skiberg.
Vrijwel alle voorzieningen, zoals diverse winkelcentra, zijn in Wijchen te vinden of, als u wilt in Nijmegen, de stad waar ieder jaar in de maand juli de 4daagse-wandeltocht plaatsvindt, het centrum van deze stad ligt op een afstand van 12 km. verwijderd. De wekelijkse markt in Wijchen is op donderdag. Ook kunt u gebruik maken van onze 2 verwarmde buitenbaden met speeltuin.
U kunt hier ongestoord genieten in deze mooie omgeving, dicht bij de natuur. Wandelend, met de fiets of met de auto, in de directe omgeving is dus van alles te beleven, voor jong en oud.
Tevens staat er in het hoogseizoen een recreatieteam voor u klaar met een uitgebreid recreatieprogramma, zodat u en uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.
Kortom, voldoende mogelijkheden voor een ontspannen vakantie.

Wij mogen u dan ook graag begroeten op onze CAMPING!

Recreatiepark "Wighenerhorst”
Familie Aalders / van Embden
Wighenerhorst 103 6603 KH Wijchen
tel. 024-6454567
info@camping-wighenerhorst.nl

info@recreatiepark-wighenerhorst.nl
info@bungalowpark-wighenerhorst.nl